Bd-ul Maresal Averescu Nr.1 Bl.1 Sc.1 Parter Sector 1 Bucuresti
021 224 2401

Despre noi

Mottoul nostru este "facem totul pentru pacienti". Facem tot posibilul ca acestia sa fie multumiti de serviciile noastre si sa aiba incredere in noi. Fiecare pacient este important pentru noi si este tratat in mod special.

In cadrul clinicii Perfectdent puteti beneficia de tratamente la cele mai inalte standarde, intr-un mediu relaxant ce va ofera confort maxim. Avem grija de sanatatea dumneavoastra , atat prin tratamentele pe care le oferim , cat si prin masuri stricte de sterilizare si igiena. Sterilizarea se realizeaza dupa ultimele norme impuse de UE, personalul poarta masti si manusi in timpul interventiilor, iar consumabilele sunt de unica folosinta.

Clinica este dotata cu aparatura de ultima generatie, unituri stomatologice complet utilate, camera intraorala ce permite vizualizarea situatiei clinice de catre medic si pacient, laser pentru albire profesionala.

In afara dotarii la standarde inalte a clinicii, reusita tratamentelor este asigurata si de profesionalismul echipei de medici. Echipa noastra este formata din specialisti tineri, informati asupra ultimelor inovatii si tehnologii, specializati in cadrul a numeroase cursuri si congrese.