Bd-ul Ion Mihalache 93, bl14, sc1, sector 1, Bucuresti
Pentru programari sunati la: 021 224 2401 / 0757 108 819

Tratamente pentru Copii

Tratamente dentare copii

Perfectdent este una dintre putinele clinici de stomatologie din Bucuresti catre promoveaza tratamente stomatologice pentru micutii ei pacienti.

Chiar de la varste fragede este important pentru copilul dumneavoastra sa ia contact cu medicul stomatolog, evitand astfel frica de mai tarziu.

Contrar opiniei generale ca tratamentul stomatologic se asociaza cu durere, noi asiguram un mediu de lucru relaxant. Mai mult decat atat, personalitatea medicului, modul de abordare al pacientului si aparatura moderna au importanta covarsitoare in asigurarea unui tratament fara stres si durere.

Cel mai important beneficiu este acela ca prin controale regulate si tratament stomatologic preventiv impiedicam aparitia cariilor dentare si a complicatiilor acestora, a anomaliilor dento-maxilare si a afectiunilor gingivale.

In cadrul clinicii noatre veti gasi medici stomatologi specializati in asigurearea tratamentelor specifice copiilor:
  igienizare si fluorizare (periaj profesional cu pasta abraziva cu fluor si aplicatii de geluri concentrate cu fluor periodic la 6 luni)
  insusirea unei tehnici de periaj corecte
  sigilari (aplicarea unui strat protector ce impiedica formarea cariilor)
  tratamentul cariilor si complicatiile acestora ( chiar si cariile de la nivelul dintilor de lapte trebuie tratate pentru a preveni afectarea dintilor permanenti)
  extractii
  aplicare mentinator de spatiu ( atunci cand un dinte de lapte eset pierdut prea devreme, trebuie aplicat un dispozitiv care sa mentina spatiul pentru dintele permanent ce va sosi)
  aparate ortodontice (au rolul de a trata anomaliilde dento-maxilare asigurand astfel sanatatea dintilor, gingiilor , musculaturii si articulatiei)