Aparat dentar cu elastice colorate

Aparat dentar cu elastice colorate

Cei mai mulți copii și adolescenți se adresează medicului ortodont cerând informații despre un aparat dentar cu elastice colorate .

Acesta este de fapt un aparat dentar clasic, fixat pe suprafața exterioară a dinților, metalic sau transparent cu ligaturi elastice.

Aceste elastice colorate sunt ligaturi elastice care fixează arcul În bracketuri și practic sunt cele care tensionează arcul. Datorită lor, forța este mai mare la început și pe măsură ce scade elasticitatea lor, forța devine mai slabă.

Controlul trebuie efectuat la 4 săptămâni, moment în care se poate schimba și culoarea aleasă.

Ce culoare poate avea un aparat dentar cu elastice colorate?

  • poți să-ți alegi orice culoare vrei și o poți schimba la fiecare control.
  • dacă vrei ca aparatul dentar să fie mai discret, mai puțin vizibil, poți opta pentru elastice gri la culoarea bracketurilor sau transparente
  • pot să-mi aleg mai multe culori? Răspunsul este da, poți combina oricâte culori vrei, fie multicolor, cu cate o culoare pe fiecare dinte sau îți alegi două culori, pe care le aplicăm alternativ. Poți solicita medicului ortodont să încerce una/ două culori dacă nu ești sigur, pentru a vizualiza direct rezultatul.
  • băieții în general își aleg culorile care caracterizează o echipa de fotbal spre exemplu
  • în perioada Sărbătorilor ne putem accesoriza diferit apartul (portocaliu-negru de Halloween, roșu/verde de Crăciun sau putem aplica diverse elemente speciale sub forma unor brăduți , steluțe , inimioare , etc)

STOP CĂUTĂRII.

NOI READUCEM ZÂMBETE

Un aparat dentar cu elastice colorate are un preț mai mare?

Prețul este același , al aparatului clasic cu bracketuri metalice sau safir în funcție de ceea ce alegeți. Schimbarea elasticelor colorate la aparat este inclusă în prețul controlului lunar uzual când se realizează și activarea aparatului.

Pot avea elastice colorate și la aparatul transparent?

  • da, fie că ai bracketuri metalice sau transparente poți să alegi elastice colorate
  • în cazul adulților care fumează sau consumă băuturi colorate, ligaturile elastice transparente se colorează în galben maroniu și atunci aparatul dentar devine inestetic
  • din acest motiv unii optează pentru elastice colorate și la aparatul transparent

Beneficiile tratamentului cu aparat dentar

  • Ligaturile elastice colorate ale aparatului dentar îl fac mai atractiv. Copiii și adolescenții îl acceptă mai ușor, îl pot considera un accesoriu “cool”, dar să nu uităm că indicația acestuia trebuie să fie una medicala, în scopul de a corecta o anomalie dento-maxilară.
  • Cu ajutorul aparatului dentar îmbunătățim funcția estetică prin alinierea dinților dar corectăm și ocluzia dentară (mușcătură/modul în care se întâlnesc dinții superiori cu cei inferiori) , reducem riscul de apariție a cariilor și a bolii parodontale (sângerare gingivală, retracție gingivală și osoasă).

Clienți Fericiți

Recomand Perfectdent din toată inima. De la simple detartaje până la lucrări complexe, ne-am simțit întodeauna tratați cu căldură și profesionalism, totul executat cu maximum de atenție și fără durere sau stres la un preț corect. Atât eu cât și cei doi copii ai mei am beneficiat de servicii de ortodonție realizate cu profesionalism și de fiecare dată copiii așteptau cu nerăbdare următoarea vizită.
Cristina Patentașu
Medic Oftalmolog, HEXAMED
Cred că orice afacere și orice relație sănătoasă se bazează pe oameni. Sunt mulți ani de când eu, soțul și copiii mei avem o relație cu Perfectdent. Așa că, am ajuns între timp să cunoaștem și oamenii din spatele afacerii. Am înțeles astfel că acolo unde există empatie, profesionalism și dorința continuă de autodepășire este un loc care mi se potrivește și pe care îl recomand!
Raluca Rădescu
Fondator Art Studio „Între Rame”
Relația mea cu „Perfectdent” a început în urmă cu 3 ani și a devenit unul dintre cele mai relaxante lucruri pe care le fac. Le-am și spus medicilor din cabinet că, de când i-am cunoscut, am ajuns să vin la stomatolog ca la cursurile de yoga. Ceea ce spune multe despre cât de multă încredere am în Andreea Corlan și Denisa Zaharia, medicii care m-au făcut să zâmbesc cu încredere. Pentru cei care încă mai au „fobie” de stomatologi, recomand din inimă câteva ședințe de „terapie dentară” la Perfectdent!
Cătălin Anchidin
Rollercoaster PR
Nu mi-am pus vreodată problema să îmi pun aparat dentar, deși nu aveam nici pe departe dinții perfecți. Echipa Perfectdent m-a convins și a fost cea mai bună decizie. În mai puțin de un an aveam rezultatul dorit, mulțumită dedicării și profesionalismului Perfectdent. Sunt disponibili și flexibili, te ghidează spre soluția cea mai bună pentru tine și se asigură că o și duci la îndeplinire. Cu siguranță cea mai bună alegere pentru cel mai frumos zâmbet.
Ecaterina Burlacu
Avocat Senior, PELI FILIP
Când Ruxandra, fetița mea s-a hotărât să mergem la ortodont, avea mari emoții și îmi punea o mulțime de întrebări. Acum mă întreabă “când mai mergem la Denisa?” Dr. Ortodont Denisa Zaharia este extraordinar de atentă, cu multă răbdare și un bun profesionist la care merg cu încredere în fiecare lună.
Ioana Ginghină
Actriță & influencer
Mă bucur foarte tare pentru că mi-am găsit medicul stomatolog în care să simt că am deplină încredere. Decizia de a-mi pune aparat dentar este una dintre cele mai bune luate în ultimul an iar vizitele la medicul meu Denisa Zaharia sunt pline de povești interesante, pentru că pe lângă un medic dedicat, este și un om frumos, prietenos și cald.
Sore
Actriță, dansatoare & cântăreață

Perfectdent @ La Măruță

Perfectdent @ Digi24

STOP CĂUTĂRII.

NOI READUCEM ZÂMBETE