Aparat dentar DAMON

Aparat dentar DAMONdamonbraces.com

Tratamentul ortodontic are ca scop corectarea anomaliilor dento-maxilare prin deplasări dentare, remodelări ale proceselor alveolare , stimulări sau inhibări ale creșterii oaselor maxilare.

Aparatul dentar Damon este un aparat fix, care se lipește pe suprafața vestibulară (exterioară) a dinților și se îndepărtează la sfârșitul tratamentului.

Există doua variante: aparat dentar Damon Q și aparat dentar Damon Clear, diferența dintre ele fiind dată de estetica bracket-urilor și de preț. Aparat dentar Damon are preț competitiv în cadrul clinicii noastre.

Aparatul dentar Damon Q este complet metalic iar dacă ne referim la aparat dentar Damon Clear, acesta este varianta fizionomică, aproape invizibilă.

Avantaje aparat dentar Damon

 • sistem unic , dezvoltat în SUA de peste 20 ani
 • bracket-urile autoligaturante Damon au un design special, neavând clasicele elastice, au un sistem de clapetă, care menține tot timpul aparatul activ de la un control la altul
 • are un mare avantaj, permite controale la 8-10 săptămâni. Din acest motiv este o variantă recomandată pacienților care locuiesc în altă țară
 • dezvoltă asupra dinților o forță constantă și de intensitate mică, având un răspuns biologic foarte bun
 • acționând cu forțe slabe, există un echilibru între apoziție și resorbție, adică remodelarea osoasă și are ca rezultat alinierea dinților
 • pacienții nu resimt durerea
 • în ceea ce privește aparat dentar Damon preț, veți afla mai multe informații prin consultarea listei noastre de prețuri, însă aparat dentar Damon are preț extrem de bun raportat la calitate

STOP CĂUTĂRII.

NOI READUCEM ZÂMBETE

Cum acționează aparatul dentar Damon Q și aparatul dentar Damon Clear?

 • deplasarea dinților se obține ca urmare a unei forțe ortodontice aplicate de către aparatul dentar. Acest tip de aparat generează forțe continue, cu intensitate aproximativ constantă pe tot parcursul deplasării dintelui
 • nu necesită reactivări frecvente
 • forțele sunt lejere și nu provoacă compresiuni exagerate ale ligamentelor și implicit hialinizarea
 • sunt forțele care permit deplasarea dentară cu cea mai mare rată de eficiență
 • dacă doriți informații despre aparat dentar Damon preț , vă rog să vă programați la medicul nostru specialist ortodont Dr. Denisa Zaharia

Ce motive am să aleg aparat dentar Damon Q sau aparat dentar Damon Clear?

 • dacă doriți un aparat fix foarte eficient, care tratează cu succes orice tip de anomalie
 • acționează mai rapid față de alte tipuri de aparate
 • bracket-urile sunt mici, rotunjite, foarte confortabile
 • se igienizează ușor, datorită aspectului rotunjit nu retenționează placă bacteriană
 • se îndepărtează foarte ușor de pe dinți

Clienți Fericiți

Recomand Perfectdent din toată inima. De la simple detartaje până la lucrări complexe, ne-am simțit întodeauna tratați cu căldură și profesionalism, totul executat cu maximum de atenție și fără durere sau stres la un preț corect. Atât eu cât și cei doi copii ai mei am beneficiat de servicii de ortodonție realizate cu profesionalism și de fiecare dată copiii așteptau cu nerăbdare următoarea vizită.
Cristina Patentașu
Medic Oftalmolog, HEXAMED
Cred că orice afacere și orice relație sănătoasă se bazează pe oameni. Sunt mulți ani de când eu, soțul și copiii mei avem o relație cu Perfectdent. Așa că, am ajuns între timp să cunoaștem și oamenii din spatele afacerii. Am înțeles astfel că acolo unde există empatie, profesionalism și dorința continuă de autodepășire este un loc care mi se potrivește și pe care îl recomand!
Raluca Rădescu
Fondator Art Studio „Între Rame”
Relația mea cu „Perfectdent” a început în urmă cu 3 ani și a devenit unul dintre cele mai relaxante lucruri pe care le fac. Le-am și spus medicilor din cabinet că, de când i-am cunoscut, am ajuns să vin la stomatolog ca la cursurile de yoga. Ceea ce spune multe despre cât de multă încredere am în Andreea Corlan și Denisa Zaharia, medicii care m-au făcut să zâmbesc cu încredere. Pentru cei care încă mai au „fobie” de stomatologi, recomand din inimă câteva ședințe de „terapie dentară” la Perfectdent!
Cătălin Anchidin
Rollercoaster PR
Nu mi-am pus vreodată problema să îmi pun aparat dentar, deși nu aveam nici pe departe dinții perfecți. Echipa Perfectdent m-a convins și a fost cea mai bună decizie. În mai puțin de un an aveam rezultatul dorit, mulțumită dedicării și profesionalismului Perfectdent. Sunt disponibili și flexibili, te ghidează spre soluția cea mai bună pentru tine și se asigură că o și duci la îndeplinire. Cu siguranță cea mai bună alegere pentru cel mai frumos zâmbet.
Ecaterina Burlacu
Avocat Senior, PELI FILIP
Când Ruxandra, fetița mea s-a hotărât să mergem la ortodont, avea mari emoții și îmi punea o mulțime de întrebări. Acum mă întreabă “când mai mergem la Denisa?” Dr. Ortodont Denisa Zaharia este extraordinar de atentă, cu multă răbdare și un bun profesionist la care merg cu încredere în fiecare lună.
Ioana Ginghină
Actriță & influencer
Mă bucur foarte tare pentru că mi-am găsit medicul stomatolog în care să simt că am deplină încredere. Decizia de a-mi pune aparat dentar este una dintre cele mai bune luate în ultimul an, iar vizitele la medicul meu Denisa Zaharia sunt pline de povești interesante, pentru că pe lângă un medic dedicat, este și un om frumos, prietenos și cald.
Sore
Actriță, dansatoare & cântăreață

Perfectdent @ La Măruță

Perfectdent @ Digi24

perfectdent kids

STOP CĂUTĂRII.

NOI READUCEM ZÂMBETE