Aparat dentar SPARK

Ce este aparatul dentar Spark?

Cei mai mulți încă cred că nu îți poți îndrepta dinții fără să porți bracket-uri.

A devenit o realitate acum că, soluția pentru adulții care nu acceptă un tratament ortodontic clasic cu bracketuri constă în purtarea unor aliniatori.

Dezvoltarea noilor tehnologii permite acum tratarea aproape oricărui tip de anomalie cu astfel de dispozitive estetice și detașabile.

Acești aliniatori sunt transparenți, trebuie purtați zi și noapte, necesita îndepărtarea în timpul meselor sau când beți o cafea ,ceai sau un alt lichid, altele însă permit păstrarea lor. Acest lucru depinde de calitatea materialului utilizat pentru confecționarea lor.

Ormco, una dintre companiile cele mai recunoscute la nivel mondial pentru produsele de ortodonție, a dezvoltat sistemul de aliniatori Spark, iar materialul din care sunt confecționați aduc un beneficiu major pentru pacient, nu mai necesita îndepărtarea lor de pe dinți atunci când beți cafea ceai sau orice alta băutură.

Ce aduce nou Aparatul dentar Spark comparativ cu liderul alignerelor de pe piață?

  • mai transparent
  • mai confortabil (marginile sunt mai subțiri și mai rotunjite)
  • se pătează mai puțin

STOP CĂUTĂRII.

NOI READUCEM ZÂMBETE

Care sunt cele mai frecvente întrebări pe care ni le adresează pacientul?

Este dureros tratamentul?

Aliniatorii transparenți sunt similari bracket-urilor dentare în ceea ce privește deplasarea dinților. Aplica asupra dintelui o forță care ghidează dintele în direcția dorita. Totuși nivelul de tensiune resimțit cu aparatul dentar Spark este mai redus față de bracket-uri.

Pot fi tratat cu aparat dentar detașabil / aliniatori?

Daca la apariția tehnologiilor cu aliniatori aceștia aveau o utilizare limitată, dezvoltarea a făcut posibilă apariția aparatului dentar Spark care poate trata orice tip de anomalie , fără să mai existe diferențe în ceea ce privește eficiența față de aparatele dentare clasice.

Care este durata tratamentului?

Tratamentul cu aparatul dentar Spark durează la fel ca purtarea unui aparat dentar fix cu bracket-uri, uneori acționează chiar mai rapid, însă depinde de timpul de purtare, aliniatorii trebuie menținuți pe dinți 20-22 ore din 24 . Atunci când sunt îndepărtați din cavitatea bucală, logic, nu mai acționează cu forțe asupra dinților.

Cât costa aparatul dentar?

Aparatul dentar Spark costă apropiat de un aparat dentar cu bracket-uri estetice, astfel încât rămâne o opțiune foarte bună atunci când

  • vrei să ai dinți aliniați
  • să ai o mușcătură corectă
  • să îmbunătățești estetica zâmbetului

Toate acestea se pot întâmplă cu un aparat perfect invizibil.

Dacă dorești să afli mai multe detalii despre preț aparat dentar Spark, poți consulta lista noastră de prețuri.

Clienți Fericiți

Recomand Perfectdent din toată inima. De la simple detartaje până la lucrări complexe, ne-am simțit întodeauna tratați cu căldură și profesionalism, totul executat cu maximum de atenție și fără durere sau stres la un preț corect. Atât eu cât și cei doi copii ai mei am beneficiat de servicii de ortodonție realizate cu profesionalism și de fiecare dată copiii așteptau cu nerăbdare următoarea vizită.
Cristina Patentașu
Medic Oftalmolog, HEXAMED
Cred că orice afacere și orice relație sănătoasă se bazează pe oameni. Sunt mulți ani de când eu, soțul și copiii mei avem o relație cu Perfectdent. Așa că, am ajuns între timp să cunoaștem și oamenii din spatele afacerii. Am înțeles astfel că acolo unde există empatie, profesionalism și dorința continuă de autodepășire este un loc care mi se potrivește și pe care îl recomand!
Raluca Rădescu
Fondator Art Studio „Între Rame”
Relația mea cu „Perfectdent” a început în urmă cu 3 ani și a devenit unul dintre cele mai relaxante lucruri pe care le fac. Le-am și spus medicilor din cabinet că, de când i-am cunoscut, am ajuns să vin la stomatolog ca la cursurile de yoga. Ceea ce spune multe despre cât de multă încredere am în Andreea Corlan și Denisa Zaharia, medicii care m-au făcut să zâmbesc cu încredere. Pentru cei care încă mai au „fobie” de stomatologi, recomand din inimă câteva ședințe de „terapie dentară” la Perfectdent!
Cătălin Anchidin
Rollercoaster PR
Nu mi-am pus vreodată problema să îmi pun aparat dentar, deși nu aveam nici pe departe dinții perfecți. Echipa Perfectdent m-a convins și a fost cea mai bună decizie. În mai puțin de un an aveam rezultatul dorit, mulțumită dedicării și profesionalismului Perfectdent. Sunt disponibili și flexibili, te ghidează spre soluția cea mai bună pentru tine și se asigură că o și duci la îndeplinire. Cu siguranță cea mai bună alegere pentru cel mai frumos zâmbet.
Ecaterina Burlacu
Avocat Senior, PELI FILIP
Când Ruxandra, fetița mea s-a hotărât să mergem la ortodont, avea mari emoții și îmi punea o mulțime de întrebări. Acum mă întreabă “când mai mergem la Denisa?” Dr. Ortodont Denisa Zaharia este extraordinar de atentă, cu multă răbdare și un bun profesionist la care merg cu încredere în fiecare lună.
Ioana Ginghină
Actriță & influencer
Mă bucur foarte tare pentru că mi-am găsit medicul stomatolog în care să simt că am deplină încredere. Decizia de a-mi pune aparat dentar este una dintre cele mai bune luate în ultimul an iar vizitele la medicul meu Denisa Zaharia sunt pline de povești interesante, pentru că pe lângă un medic dedicat, este și un om frumos, prietenos și cald.
Sore
Actriță, dansatoare & cântăreață

Perfectdent @ La Măruță

Perfectdent @ Digi24

STOP CĂUTĂRII.

NOI READUCEM ZÂMBETE