Aparat dentar transparent

Aparat dentar transparent

Dacă ești un adult cu dinții înghesuiți, poți crede că ai pierdut oportunitatea de a avea aparat dentar.Și totuși, adulții care poartă aparat dentar sunt foarte populari, cel puțin o tremie dintre pacienții noștri care poartă aparat dentar, sunt adulți.

Poate nu vezi așa mulți adulți purtând aparat dentar, pentru că au ales variante de tratament cu aparat dentar transparent.

Tipuri de aparat dentar transparent

De ce depinde succesul tratamentului ortodontic?

  • diagnosticul corect este elementul de bază al unui tratament corect. Trebuie să știm toate abaterile de la ideal, pentru a putea produce modificări în direcția corectă
  • planul de tratament, care depinde de experiența medicului ortodont
  • tehnica aparatului dentar aleasă
  • calitatea și acuratețea bracketurilor dentare
  • cazuistica medicului ortodont ales

STOP CĂUTĂRII.

NOI READUCEM ZÂMBETE

Sunteți curioși despre aparat dentar transparent preț?

Prețul aparatelor dentare variază în funcție de tehnologie, de estetica aparatelor , de experiența și cazuistica medicului care conduce tratamentul. Daca doriți să știți mai multe detalii , vă recomandăm să vă programați la o consultație pentru a afla despre aparat dentar transparent preț.

Când vorbim de aparat dentar, accentul se pune asupra îndreptării dinților, dar știi că bracketurile dentare îți pot schimba fizionomia feței și în anumite cazuri, poți să arăți mai tânăr? Un aparat dentar transparent poate fi răspunsul.

Gura este elemental central al feței, studiile arata că zâmbetul este primul element remarcat la persoanele din jurul nostru. Dar gura are și un alt rol în afară de zâmbet sau vorbire, prin poziția dinților și a maxilarelor, intervine asupra profilului facial.

Aceste lucruri se traduc ortodontic prin ocluzie adâncă sau deschisă, inocluzie sagitală.. toate acestea producând modificări ale fizionomiei pacientului .
Spre exemplu, ocluzia adâncă, când dinții superiori îi acoperă în totalitate pe cei inferiori, bărbia este puțin pronunțată, etajul inferior este micșorat.

În schimb , în ocluzia deschisă, atunci când dinții superiori nu se întâlnesc cu cei inferiori, fața este alungită, când există inocluzie sagitală (distanța intre dinții superiori și cei inferiori) buza superioară apare proeminentă iar bărbia este ștearsă.

Toate acestea pot fi modificate prin tratament ortodontic, de aceea medicul ortodont este specializat în ortodonție și ortopedie dento-facială.

Sună și tu pentru o programare la medicul nostru ortodont, Dr. Denisa Zaharia, cu o experiență de peste 15 ani în domeniu.

Clienți Fericiți

Recomand Perfectdent din toată inima. De la simple detartaje până la lucrări complexe, ne-am simțit întodeauna tratați cu căldură și profesionalism, totul executat cu maximum de atenție și fără durere sau stres la un preț corect. Atât eu cât și cei doi copii ai mei am beneficiat de servicii de ortodonție realizate cu profesionalism și de fiecare dată copiii așteptau cu nerăbdare următoarea vizită.
Cristina Patentașu
Medic Oftalmolog, HEXAMED
Cred că orice afacere și orice relație sănătoasă se bazează pe oameni. Sunt mulți ani de când eu, soțul și copiii mei avem o relație cu Perfectdent. Așa că, am ajuns între timp să cunoaștem și oamenii din spatele afacerii. Am înțeles astfel că acolo unde există empatie, profesionalism și dorința continuă de autodepășire este un loc care mi se potrivește și pe care îl recomand!
Raluca Rădescu
Fondator Art Studio „Între Rame”
Relația mea cu „Perfectdent” a început în urmă cu 3 ani și a devenit unul dintre cele mai relaxante lucruri pe care le fac. Le-am și spus medicilor din cabinet că, de când i-am cunoscut, am ajuns să vin la stomatolog ca la cursurile de yoga. Ceea ce spune multe despre cât de multă încredere am în Andreea Corlan și Denisa Zaharia, medicii care m-au făcut să zâmbesc cu încredere. Pentru cei care încă mai au „fobie” de stomatologi, recomand din inimă câteva ședințe de „terapie dentară” la Perfectdent!
Cătălin Anchidin
Rollercoaster PR
Nu mi-am pus vreodată problema să îmi pun aparat dentar, deși nu aveam nici pe departe dinții perfecți. Echipa Perfectdent m-a convins și a fost cea mai bună decizie. În mai puțin de un an aveam rezultatul dorit, mulțumită dedicării și profesionalismului Perfectdent. Sunt disponibili și flexibili, te ghidează spre soluția cea mai bună pentru tine și se asigură că o și duci la îndeplinire. Cu siguranță cea mai bună alegere pentru cel mai frumos zâmbet.
Ecaterina Burlacu
Avocat Senior, PELI FILIP
Când Ruxandra, fetița mea s-a hotărât să mergem la ortodont, avea mari emoții și îmi punea o mulțime de întrebări. Acum mă întreabă “când mai mergem la Denisa?” Dr. Ortodont Denisa Zaharia este extraordinar de atentă, cu multă răbdare și un bun profesionist la care merg cu încredere în fiecare lună.
Ioana Ginghină
Actriță & influencer
Mă bucur foarte tare pentru că mi-am găsit medicul stomatolog în care să simt că am deplină încredere. Decizia de a-mi pune aparat dentar este una dintre cele mai bune luate în ultimul an iar vizitele la medicul meu Denisa Zaharia sunt pline de povești interesante, pentru că pe lângă un medic dedicat, este și un om frumos, prietenos și cald.
Sore
Actriță, dansatoare & cântăreață

Perfectdent @ La Măruță

Perfectdent @ Digi24

STOP CĂUTĂRII.

NOI READUCEM ZÂMBETE