Bd-ul Ion Mihalache 93, bl14, sc1, sector 1, Bucuresti
Pentru programari sunati la: 021 224 2401 / 0757 108 819

Aparatul dentar INVISALIGN

Aparatul dentar INVISALIGN

https://www.invisalign.com/

Inovatia te va face sa zambesti!

Cel mai avansat aparat dentar, aproape invizibil, 20 de ani de cercetare, cea mai dezvoltata tehnologie computerizata de printare 3D, peste 6 milioane de pacienti, iti garanteaza:

* Tratament de 2 ori mai rapid
* Aproape invizibil
* Detasabil si confortabil
* Previzualizarea digitala a rezultatului la inceputul tratamentului

Tratamentul consta in purtarea succesiva a unor gutiere, dispozitive transparente, care sunt confortabile si detasabile.

Documentatia pacientului, radiografii, fotografii si amprenta

dentara(clasica sau digitala obtinuta in urma scanarii) sunt

trimise in laboratoarele din SUA si printr-o tehnologie computerizata specialistii confera un plan de tratament. Acesta ulterior este modificat daca este nevoie si aprobat de catre medicul ortodont certificate Invisalign, si i se prezinta pacientului pentru accept.

Avantajele aparatului INVISALIGN:
– precizia deosebita ca urmare a tehnologiei computerizate
– este individualizat fiecarui pacient si nevoilor lui
– ca urmare a faptului ca dispozitivele sunt detasabile,acest tip de tratament mentine nivelul corespunzator de igiena, deasemenea nu impune restrictii alimentare. Gutierele se scot inainte de fiecare masa si se repun ulterior sau ori de cate ori pacientul are un eveniment social la care doreste sa participe fara a iesi in evidenta cu aparat dentar

Peste 6 milioane de oameni din intreaga lume au ales INVISALIGN!
ALEGE SI TU!

Mi se potriveste aparatul Invisalign?
Pentru a sti daca aceasta solute vi se potriveste, trebuie s ava faceti o programare la medicul nostru specialist ortodont certificate INVISALIGN, Dr Denisa Zaharia. Medicul este cel care stabileste diagnosticul si daca acest tip de apparat se potriveste. Insa Invisalign acopera toata gama anomaliilor dentare, de la simple inghesuiri ale dintilor, spatieri, la oclizie adanca sau deschisa.