Ce avantaje oferă aparatul dentar transparent

Ce avantaje oferă aparatul dentar transparent

Ce avantaje oferă aparatul dentar transparent

Dacă ești un adult cu dinții înghesuiți, poți crede că ai pierdut oportunitatea de a avea aparat dentar. Și totuși, adulții care poartă aparat dentar sunt foarte populari, cel puțin o tremie dintre pacienții noștri care poartă aparat dentar, sunt adulți.

Poate nu vezi așa mulți adulți purtând aparat dentar, pentru că au ales variante de tratament cu aparat dentar transparent.

Tipuri de aparat dentar transparent

  • aparat dentar safir
  • aparat dentar Damon Clear
  • aparat dentar cu gutiere Spark / Invisalign

De ce depinde succesul tratamentului ortodontic?

Diagnosticul corect este elementul de bază al unui tratament corect. Trebuie să știm toate abaterile de la ideal, pentru a putea produce modificări în direcția corectă

  • planul de tratament, care depinde de experiența medicului ortodont
  • tehnica aparatului dentar aleasă
  • calitatea și acuratețea bracketurilor dentare
  • cazuistica medicului ortodont ales

Sunteți curioși despre aparat dentar transparent preț?

Prețul aparatelor dentare variază în funcție de tehnologie, de estetica aparatelor , de experiența și cazuistica medicului care conduce tratamentul.

Daca doriți să știți mai multe detalii, vă recomandăm să vă programați la o consultație pentru a afla despre aparat dentar transparent preț.

Ce avantaje oferă aparatul dentar transparent

Când vorbim de aparat dentar, accentul se pune asupra îndreptării dinților, dar știi că bracketurile dentare iți pot schimba fizionomia feței și în anumite cazuri, poți să arați mai tânăr?

Un aparat dentar transparent poate fi răspunsul.

Gura este elemental central al feței, studiile arata că zâmbetul este primul element remarcat la persoanele din jurul nostru.

Dar gura are  și un alt  rol în afară de zâmbet sau vorbire, prin poziția dinților și a maxilarelor, intervine asupra profilului facial.

Aceste lucruri se traduc ortodontic prin ocluzie adâncă sau deschisă, inocluzie sagitală.. toate acestea producând modificări ale fizionomiei pacientului .

Spre exemplu, ocluzia adâncă, când dinții superiori îi acoperă în totalitate pe cei inferiori,, bărbia este puțin pronunțată, etajul inferior este micșorat.

În schimb , în ocluzia deschisă, atunci când dinții superiori nu se întâlnesc cu cei inferiori, fața este alungită, când există inocluzie sagitală (distanța intre dinții superiori și cei inferiori) buza superioară apare proeminentă iar bărbia este ștearsă.

Toate acestea pot fi modificate prin tratament ortodontic, de aceea medicul ortodont este specializat în ortodonție și ortopedie dento-facială.

Sună si tu pentru o programare la medicul nostru ortodont, Dr Denisa Zaharia, cu o experiență de peste 15 ani in domeniu.

Articole Similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *