Despre Noi

Povestea noastră

Am pornit la drum în 2006 cu dorința și entuziasmul de a pune în practică toate cunoștințele acumulate în anii de facultate și de perfecționare în cadrul specializării în Ortodonție și Ortopedie Dento- Facială.

Mi-am dorit un loc într-o Clinica de Stomatologie în București unde să putem trata pacienții fiind aproape de ei, de dorințele și nevoile lor, utilizând protocoale stomatologice moderne într-un mediu relaxant și prietenos.

De ce să ne alegeți pe noi? Tratamente stomatologice moderne și individualizate pentru fiecare persoana în funcție de problema stomatologică, la prețuri competitive

Cel mai important lucru care ne-a asigurat succesul, a fost conturarea unei echipe de medici, fiecare fiind un Dentist din București specializat, care să răspundă problemelor dentare variate ale pacienților.

Am avut o continuă perfecționare în stomatologia generală, am participat în permanență la cursuri și congrese ( Face Funcțional and Cosmetic Excellence, The Orthodontic Restorative Interface, Excelența în Practica Endodontica moderna , Tratamente și Retratamente la microscop, Curs de Estetică și Chirurgie Reconstructivă), pentru a putea pune în practică tehnicile cele mai inovative și pentru a vă oferi tratamente dentare specializate pentru fiecare ramură stomatologică, astfel încât fiecare tratament să fie realizat la cel mai înalt standard.

Fiecare medic Dentist din Bucuresti al echipei noastre este înalt calificat , astfel încat asigurăm tratamente specializate în toate ramurile medicinei dentare : Ortodonție, Chirurgie și Implantologie, Pedodonție și Parodontologie, Endodonție, Protetica și Estetică Dentară.

Problemele de sănătate dentară sunt foarte variate și pot avea un grad crescut de complexitate , iar pregătirea și anii de experiență ai medicilor noștri sunt garanția unor soluții interdisciplinare complete, adaptate fiecărui caz în parte.

Ce dotări avem în Clinica de Stomatologie din București

La noi în Clinica de Stomatologie din București, activitatea noastră este coordonată prin utilizarea unui soft informatic extrem de performant prin care putem accesa istoricul dumneavoastră medical, puteți face programări online, puteți achita cu cardul tratamentele dumneavoastră și programările vă sunt reamintite prin sms.

În cele 2 clinici ale noastre avem 6 unituri dentare, 2 unități de radiologie, microscop dentar și 2 puncte de sterilizare.

Scaunele dentare sunt produse de Dentsply Sirona ( Germania), lider pe piață mondiala în producția de echipamente dentare. Se remarcă prin design modern, funcții inovative și materiale de bună calitate, ce asigura cele mai înalte standarde de prevenție a infecțiilor.

Designul aparaturii asigură condiții optime de lucru cu pacientul, oferind cele mai rapide și sigure tratamente și, foarte important, asigurăm confort sporit pacienților în timpul vizitelor în clinica noastră.

STOP CĂUTĂRII.

NOI READUCEM ZÂMBETE

Cele 2 unități de radiologie digitala

  1. Heliodent Plus + Xios Scan (Sirona Germania) pentru radiografii intra-orale

2. Heliodent Plus + Xios Scan (Sirona Germania) pentru radiografii intra-orale

Toate tipurile de radiografii se realizează în format digital, utilizând cea mai noua tehnologie în domeniu, având următoarele avantaje:

  • doza de radiații minimă ( până la 90% mai puține radiații comparativ cu radiografiile clasice pe film)
  • timp de expunere redus
  • imagini foarte clare și precise
  • programe de expunere individualizate pentru pacient
  • transfer rapid prin email

Radiografia digitală presupune că Imaginea radiologică ce ajunge la nivelul unui computer care este anexat aparatului radiografic digital poate să fie prelucrată, astfel încât valoarea diagnostică este maximă.

Sterilizarea se realizează în clinica noastră cu Autoclav Euronda E9 clasa B, sterilizarea fiind conformă cu standardele europene ISO EN13060. Este extrem de important pentru noi să avem siguranță sterilizării instrumentarului, iar pentru suprafețele de lucru utilizam dezinfectanți Schulke (Germania). În felul acesta se realizează distrugerea completă a bacteriilor, virușilor și ciupercilor de pe suprafața tuturor instrumentelor stomatologice. În timpul sterilizării în autoclav se introduc indicatoare speciale de testare, alături de instrumente, care ne demonstrează că sterilizarea a fost completă și eficientă.

Tratamente de precizie prin microscopul dentar

Microscopul Zumax Led cu lentile SCHOTT (Germania) este un instrument medical foarte important care permite medicului un diagnostic clar, cuprinzător și un tratament eficient.

Utilizarea microscopului permite o iluminare și o mărire corespunzătoare a zonei de tratament. Lentilele au 6 trepte de magnificatie, putând mari până la de 25x imaginea, tubul binocular este inclinabil 0-180 grade, ceea ce permite aplicarea tratamentelor cu o precizie mult crescuta fața de tehnicile clasice și salvarea unor dinți cu tratamente vechi incorecte.

Utilizarea microscopului dentar de către medicul specialist endodont conferă siguranță unor tratamente corecte de canal, până la vârful rădăcinii fară durere datorita unei anastezii efectuată corect în timpul procedurii.

În cazul dinților cu tratamente vechi de canal, incorect efectuate, cu depășirea vârfului rădăcinii care au complicații( infecții chiar însoțite de abcese) sau cu instrumente rupte pe canal, microscopul dentar este singurul care ne poate ajută să salvăm acești dinți.

Înainte că soluție de tratament pentru aceștia se recomandă extracția, acum îi putem salva.

Fațete și coroane integral ceramice și pe suport zirconiu computerizate la cel mai înalt nivel de calitate;

Lucrări complexe pe implanturi dentare realizate de unii din cei mai buni Medici Dentiști din București

În clinica noastră veți găsi cu siguranță Medic Dentist București înalt specializat iar pentru a vă putea garanta lucrări protetice la cele mai înalte standarde, preocupați fiind de calitate și perfecțiune în estetică, colaborăm cu laboratoare de tehnică dentară de prestigiu, cu o vastă experiență.

Lucrările de zirconiu se obțin prin proceduri CAD CAM , lucrările fiind elaborate cu ajutorul computerului.

În Ortodonție utilizăm tehnicile inovative computerizate INVISALIGN și INCOGNITO; Aparatul revoluționar autoligaturant DAMON care a înlocuit sistemul de prindere clasic bracket cu elastic cu o clapetă atașată braketului.

În Clinica Dentară Perfectdent puteți beneficia de orice tip de aparat dentar , de la cele clasice metalice și safir, la cele autoligaturante Damon ( cu clapeta în locul elasticelor) până la cele invizibile.
Aparatele dentare Damon au în locul elasticelor clasice care fixează arcul în bracketuri, o clapeta care menține tot timpul aparatul activ. În acest fel acționează cu forță constanta de intensitate mai mica, tratamentul este mai rapid și mai eficient.

Tehnicile Incognito și Invisalign, că urmare a tehologiei computeriate utilizate la confecționarea lor în laboratoarele din Germania, respectiv SUA, au precizie și eficiență mult crescută. Sunt cele mai rapide și moderne aparate dentare!

La noi în Clinica de Stomatologie București, Perfectdent, rezultatele sunt susținute de cei 15 ani de practică și peste 2000 de cazuri rezolvate cu succes de către medicul specialist ortodont dr Denisa Zaharia, certificat Incognito și Invisalign.

Pacienți Fericiți

Recomand Perfectdent din toată inima. De la simple detartaje până la lucrări complexe, ne-am simțit întodeauna tratați cu căldură și profesionalism, totul executat cu maximum de atenție și fără durere sau stres la un preț corect. Atât eu cât și cei doi copii ai mei am beneficiat de servicii de ortodonție realizate cu profesionalism și de fiecare dată copiii așteptau cu nerăbdare următoarea vizită.
Cristina Patentașu
Medic Oftalmolog, HEXAMED
Cred că orice afacere și orice relație sănătoasă se bazează pe oameni. Sunt mulți ani de când eu, soțul și copiii mei avem o relație cu Perfectdent. Așa că, am ajuns între timp să cunoaștem și oamenii din spatele afacerii. Am înțeles astfel că acolo unde există empatie, profesionalism și dorința continuă de autodepășire este un loc care mi se potrivește și pe care îl recomand!
Raluca Rădescu
Fondator Art Studio „Între Rame”
Relația mea cu „Perfectdent” a început în urmă cu 3 ani și a devenit unul dintre cele mai relaxante lucruri pe care le fac. Le-am și spus medicilor din cabinet că, de când i-am cunoscut, am ajuns să vin la stomatolog ca la cursurile de yoga. Ceea ce spune multe despre cât de multă încredere am în Andreea Corlan și Denisa Zaharia, medicii care m-au făcut să zâmbesc cu încredere. Pentru cei care încă mai au „fobie” de stomatologi, recomand din inimă câteva ședințe de „terapie dentară” la Perfectdent!
Cătălin Anchidin
Rollercoaster PR
Nu mi-am pus vreodată problema să îmi pun aparat dentar, deși nu aveam nici pe departe dinții perfecți. Echipa Perfectdent m-a convins și a fost cea mai bună decizie. În mai puțin de un an aveam rezultatul dorit, mulțumită dedicării și profesionalismului Perfectdent. Sunt disponibili și flexibili, te ghidează spre soluția cea mai bună pentru tine și se asigură că o și duci la îndeplinire. Cu siguranță cea mai bună alegere pentru cel mai frumos zâmbet.
Ecaterina Burlacu
Avocat Senior, PELI FILIP
Când Ruxandra, fetița mea s-a hotărât să mergem la ortodont, avea mari emoții și îmi punea o mulțime de întrebări. Acum mă întreabă “când mai mergem la Denisa?” Dr. Ortodont Denisa Zaharia este extraordinar de atentă, cu multă răbdare și un bun profesionist la care merg cu încredere în fiecare lună.
Ioana Ginghină
Actriță & influencer
Mă bucur foarte tare pentru că mi-am găsit medicul stomatolog în care să simt că am deplină încredere. Decizia de a-mi pune aparat dentar este una dintre cele mai bune luate în ultimul an iar vizitele la medicul meu Denisa Zaharia sunt pline de povești interesante, pentru că pe lângă un medic dedicat, este și un om frumos, prietenos și cald.
Sore
Actriță, dansatoare & cântăreață

Perfectdent @ La Măruță

Perfectdent @ Digi24

perfectdent kids

STOP CĂUTĂRII.

NOI READUCEM ZÂMBETE