Bd-ul Ion Mihalache 93, bl14, sc1, sector 1, Bucuresti
Pentru programari sunati la: 021 224 2401 / 0757 108 819

Echipa

Echipa noastra

Pentru a avea certitudinea unor tratamente complexe si corect efectuate medicii nostrii sunt specializati in diverse domenii stomatologice:

Dr. Denisa Zaharia

Ortdontie si Ortopedie Dento Faciala

Medic coordonator Perfectdent

Medic specialist in Ortodontie si Ortopedie Dento Faciala din 2006, absolventa UMF Carol Davila promotia Stomatologie 2003.

Am competente in Tehnica Linguala (INCOGNITO) si INVISALIGN inca din 2007.

Pregatirea continua, participarea la numeroase cursuri si congrese alaturi de cei mai renumiti ortdonti la nivel mondial, impreuna cu seriozitatea de care dau dovada, au dus la rezolvarea cu succes a peste 1500 cazuri tratate.

Cursuri si Congrese de Ortdontie:

 • 2019 "Simplify the mechanics of your complex cases" Dr. Chris Chang, Zagreb
 • 2018 "Current options for skeletal anchorage in orthopedic and orthodontic treatment work" Prof. Dr. Benedict Wilmes Germany
 • 2018 "The Orthodontic Restorative Interface" Alberto Canabez and Ian Buckle, director of Dawson Academy
 • 2016 "Face Meeting" Dr. Jorge Ayala, Dr. Renatto Cocconi, Dr. Domingo Martin
 • 2014 - 2015 "Face Functional and Cosmetic Excellence" 2 years advanced orthodontic course

Dr. Gabriela Petrescu

Stomatologie generala, Estetica si Protetica Dentara pe implanturi

Absolventa a facultatii de Medicina Dentara UMF Carol Davila 2005.

Sunt unul dintre primii medici care s-au alaturat echipei Perfectdent inca din 2008, sunt o persoana pasionata, prietenoasa si cu o dorinta continua de perfectionare.

Pe parcursul celor 13 ani de activitate mi-am dezvoltat in permanenta abilitatile ca medic dentist, acordand atentie deosebita specializarii in domeniile Proteticii si Esteticii Dentare.

Cursuri si Congrese la care am participat:

 • Reabilitare Estetica Complexa Dr. Domenico Massironi
 • Congresul International de Estetica Dentara 2016 Bucuresti
 • Interferente multidisciplinare in Medicina Dentara. Consideratii asupra alegerii si aplicarii tratamentelor in rezolvarea cazurilor complexe 2017

Dr. Vlad Petrescu Seceleanu

Implantologie Medic specialist Chirurgie Oro-Maxilo-Faciala

Sunt vicepresedintele Asociatiei Romane de Implantologie Dentara si membru in cadrul "European Association for Cranio-Maxillo-Facial Surgery".

Cu o experienta de 20 de ani in domeniul chirurgiei oro-maxilo-faciale si implantologiei orale, am mii de cazuri rezolvate cu succes, ca urmare pot oferi solutii sigure si in situatiile cele mai dificile, va redau zambetul si increderea de care aveti nevoie.

Cursuri si conferinte la care am participat:

 • National Congress of Oral and maxillofacial surgery 2008
 • SORG Course on Aestetic and reconstructive surgery of the face Maastricht 2012
 • International Conference on oral and Maxillofacial Surgery Barcelona 2013

Dr. Ruxandra Nedelcu

Medic Specialist Endodont, Tratamente la Microscop

Absolventa a Facultatii de Medicina Dentara UMF Carol Davila, mi-am orientat practica catre tratamentele si retramentele endodontice la microscop, folosesc cele mai moderne tehnici pentru a rezolva toate cazurile, de la simplu la complicat.

Cursuri la care am participat:

 • Retratament in Endodontie la microscop Smart Endo Days 2016
 • Curs de Excelenta in Practica Endodontica Moderna Tratamente & Retratamente la Microscop Dr. Arnaldo Castellucci 2017
 • Reendo Meeting 2018

Dr. Andreea Martin

Medic Specialist Stomatologie Generala, Estetica dentara, Protetica pe Implanturi

Absolventa a Faculatii de Medicină si Farmacie Carol Davila Bucuresti 2003, m-am specializat in Stomatologie Generala inca din 2007.

M-am perfectionat in domeniile Estetica Dentara si Protetica pe Implanturi, punand accentul indeosebi in realizarea unor tratamente functionale. In decursul anilor mi-am dat seama de importanta realizarii lucrarilor protetice si a ocluziei dentare în echilibru cu muschii si articulatia temporo-mandibulara.

Intre 2013-2015 am urmat cursurile unui Master in Gnatologie si Terapie Functionala in cadrul Quintessence International ,urmand criteriile Societatii Germane Oro-dento-craniomandibulare(DGZMK)

Inca din 2006 sunt membru in cadrul European Academy of Dental Sleep Medicine (EADSM) si 2015-2019 am urmat un program de perfectionare in Medicina Osteopata in cadrul Romanian Osteopathic Society, BUCHAREST.

Sunt o persoana calda, energica si cu o dorinta continua de a ma perfectiona, motiv pentru care in prezent ma specializez in cadrul Ortodontiei si Ortopediei Dento-Faciale.

Dr. Roxana Prodan

Medic Stomatologie Generala Parodontologie Pedodontie

Sunt absolventa a Facultatii de Medicina Dentara UMF Carol Davila, in curs de specializare in Parodontologie in Cadrul Spialului Clinic de Chirurgie OMF Bucuresti.

Particip la evenimente de cercetare si studii practice in medicina dentara alaturi de lideri de opinie mondiala, validate academic de New York University-College of Dentstry.

Experienta in cadrul celui mai mare spital universitar de medicina dentara din tara imi ofera zi de zi oportunitatea sa lucrez si sa particip la rezolvarea unor cazuri complexe.

Lucrez permanent la perfectionarea aptitudinilor in conformitate cu cele mai noi tehnici atestate international.

Dr. Laura Mircea

Medic Stomatologie Generala Pedodontie

Sunt absolventa UMF Carol Davila si am ales stomatologia din dorinta de a reda oamenilor increderea in propriul zambet.

Empatia, alaturi de pregatirea profesionala continua, ma ajuta sa ma autodepasesc, de aceea, particip la numeroase cursuri si congrese de specialitate, pentru a putea fi la curent cu cele mai moderne tehnici.

Un alt obiectiv important pentru mine este acela de a indruma copiii, inca din primii ani de viata, in a adopta obiceiuri sanatoase in ceea ce priveste igiena dentara si de a le explica importanta vizitei regulate la medicul stomatolog.

Dr. Bogdan Bancuta

Medic Stomatolog Specializare Chirurgie Oro-Maxilo-Faciala

Am absolvita Faculatea de Medicina Dentara UMF Carol Davila 2016, am lucrat ca medic stomatolog in diferite clinici si am facut voluntariat in Spitalul Clinic de Chirurgie Prof. Dr. Dan Theodorescu.

Ca urmare a experientei dobandite in efectuarea unor manopere simple de chirurgie, am asistat la interventii dificile, asftel mi-am descoperit pasiunea pentru Chirurgia Oro-Maxilo-Faciala si din 2018 mi-am inceput specializarea in acest domeniu.

Cursuri si Congrese la care am participat:

 • Implants Connected to Nature 2015-2016
 • DSD-ul si Fotografia Dentara Dr. Arnitoiu Mihai Cosmin
 • Fatete integral ceramice Dr. Dan Patroi
 • Aeshetic Masters 2017, 2015
 • Endo Masters 2016
 • Totul despre izolarea cu diga

Simona Sirbu

Asistenta

Ana Mitroi

Asistenta

Andreea Dinca

Asistenta

Ioana Negoita

Asistenta

Denisa Popescu

Office Manager