Echipa Perfectdent

Echipa Perfectdent

Pentru a avea certitudinea unor tratamente complexe și corect efectuate, medicii noștri sunt specializați în diverse domenii stomatologice:

Dr. Denisa Zaharia

Dr. Denisa Zaharia

Ortodonție și Ortopedie Dento-FacialăMedic coordonator PerfectDent

Medic specialist în Ortodonție și Ortopedie Dento Facială din 2006, absolventă UMF Carol Davila promoția Stomatologie 2003.

Am competențe în Tehnică Linguala (INCOGNITO) și INVISALIGN încă din 2007.

Pregătirea continuă, participarea la numeroase cursuri și congrese alături de cei mai renumiți ortdonti la nivel mondial, împreună cu seriozitatea de care dau dovadă, au dus la rezolvarea cu succes a peste 1500 cazuri tratate.

Cursuri și Congrese de Ortdontie:

 • 2019 „Simplify the mechanics of your complex cases” Dr. Chris Chang, Zagreb
 • 2018 „Current options for skeletal anchorage în orthopedic and orthodontic treatment work” Prof. Dr. Benedict Wilmes Germany
 • 2018 „The Orthodontic Restorative Interface” Alberto Canabez and Ian Buckle, director of Dawson Academy
 • 2016 „Face Meeting” Dr. Jorge Ayala, Dr. Renatto Cocconi, Dr. Domingo Martin
 • 2014 – 2015 „Face Funcțional and Cosmetic Excellence” 2 years advanced orthodontic course
Dr Gabriela Petrescu

Dr. Gabriela Petrescu

Stomatologie generală, Estetică și Protetica Dentară pe implanturi

Absolventă a facultății de Medicină Dentară UMF Carol Davila 2005.

Sunt unul dintre primii medici care s-au alăturat echipei Perfectdent încă din 2008, sunt o persoană pasionată, prietenoasă și cu o dorința continuă de perfecționare.

Pe parcursul celor 13 ani de activitate mi-am dezvoltat în permanentă abilitățile că medic dentist, acordând atenție deosebită specializării în domeniile Proteticii și Esteticii Dentare.

Cursuri și Congrese la care am participat:

 • Reabilitare Estetică Complexă Dr. Domenico Massironi
 • Congresul Internațional de Estetică Dentară 2016 București
 • Interferențe multidisciplinare în Medicină Dentară. Considerații asupra alegerii și aplicării tratamentelor în rezolvarea cazurilor complexe 2017
Dr. Vlad Petrescu Seceleanu

Dr. Vlad Petrescu Seceleanu

Implantologie Medic specialist Chirurgie Oro-Maxilo-Facială

Sunt vicepreședintele Asociației Române de Implantologie Dentară și membru în cadrul „European Association for Cranio-Maxillo-Facial Surgery”.

Cu o experiență de 20 de ani în domeniul chirurgiei oro-maxilo-faciale și implantologiei orale, am mii de cazuri rezolvate cu succes, ca urmare pot oferi soluții sigure și în situațiile cele mai dificile, vă redau zâmbetul și încrederea de care aveți nevoie.

Cursuri și conferințe la care am participat:

 • Național Congress of Oral and maxillofacial surgery 2008
 • SORG Course on Aestetic and reconstructive surgery of the face Maastricht 2012
 • Internațional Conference on oral and Maxillofacial Surgery Barcelona 2013
Dr. Ruxandra Nedelcu

Dr. Ruxandra Nedelcu

Medic Specialist Endodont, Tratamente la Microscop

Absolventă a Facultății de Medicină Dentară UMF Carol Davila, mi-am orientat practică către tratamentele și retramentele endodontice la microscop, folosesc cele mai moderne tehnici pentru a rezolva toate cazurile, de la simplu la complicat.

Cursuri la care am participat:

 • Retratament în Endodontie la microscop Smart Endo Days 2016
 • Curs de Excelență în Practică Endodontica Modernă Tratamente & Retratamente la Microscop Dr. Arnaldo Castellucci 2017
 • Reendo Meeting 2018
Dr. Andreea Martin

Dr. Andreea Martin

Medic Specialist Stomatologie Generală, Estetică dentară, Protetica pe Implanturi

Absolventă a Facultății de Medicină și Farmacie Carol Davila București 2003, m-am specializat în Stomatologie Generală încă din 2007.

M-am perfecționat în domeniile Estetică Dentară și Protetică pe Implanturi, punând accentul îndeosebi în realizarea unor tratamente funcționale. În decursul anilor mi-am dat seama de importantă realizării lucrărilor protetice și a ocluziei dentare în echilibru cu mușchii și articulația temporo-mandibulara.

Între 2013-2015 am urmat cursurile unui Master în Gnatologie și Terapie Funcțională în cadrul Quintessence Internațional ,urmând criteriile Societății Germane Oro-dento-craniomandibulare (DGZMK)

Încă din 2006 sunt membru în cadrul European Academy of Dental Sleep Medicine (EADSM) și 2015-2019 am urmat un program de perfecționare în Medicină Osteopata în cadrul Romanian Osteopathic Society, BUCHAREST.

Sunt o persoană caldă, energică și cu o dorința continuă de a mă perfecționa, motiv pentru care în prezent mă specializez în cadrul Ortodonției și Ortopediei Dento-Faciale.

Dr. Roxana Prodan

Dr. Roxana Prodan

Medic Stomatologie Generală Parodontologie Pedodonție

Sunt absolventă a Facultății de Medicină Dentară UMF Carol Davila, în curs de specializare în Parodontologie în Cadrul Spialului Clinic de Chirurgie OMF București.

Particip la evenimente de cercetare și studii practice în medicină dentară alături de lideri de opinie mondială, validate academic de New York University-College of Dentstry.

Experiență în cadrul celui mai mare spital universitar de medicină dentară din țară îmi oferă zi de zi oportunitatea să lucrez și să particip la rezolvarea unor cazuri complexe.

Lucrez permanent la perfecționarea aptitudinilor în conformitate cu cele mai noi tehnici atestate internațional.

dr laura sandru

Dr. Laura Sandru

Medic Stomatologie Generală Pedodonție

Sunt absolventă UMF Carol Davila și am ales stomatologia din dorința de a redă oamenilor încrederea în propriul zâmbet.

Empatia, alături de pregătirea profesională continuă, mă ajută să mă autodepasesc, de aceea, particip la numeroase cursuri și congrese de specialitate, pentru a putea fi la curent cu cele mai moderne tehnici.

Un alt obiectiv important pentru mine este acela de a îndrumă copiii, încă din primii ani de viață, în a adopta obiceiuri sănătoase în ceea ce privește igienă dentară și de a le explică importantă vizitei regulate la medicul stomatolog.

Dr. Bogdan Băncuță

Dr. Bogdan Băncuță

Medic Stomatolog Chirurgie Orala

Am absolvită Faculatea de Medicină Dentară UMF Carol Davila 2016, am lucrat că medic stomatolog în diferite clinici și am făcut voluntariat în Spitalul Clinic de Chirurgie Prof. Dr. Dan Theodorescu.

Că urmare a experienței dobândite în efectuarea unor manopere simple de chirurgie, am asistat la intervenții dificile, asftel mi-am descoperit pasiunea pentru Chirurgia Oro-Maxilo-Facială și din 2018 mi-am început specializarea în acest domeniu.

Cursuri și Congrese la care am participat:

 • Implants Connected to Nature 2015-2016
 • DSD-ul și Fotografia Dentară Dr. Arnitoiu Mihai Cosmin
 • Fațete integral ceramice Dr. Dan Patroi
 • Aeshetic Masters 2017, 2015
 • Endo Masters 2016
 • Totul despre izolarea cu diga
Dr. Ioana - Miruna Tobescu

Dr. Ioana – Miruna Tobescu

Medic Stomatologie – Specializare Pedodonție

Sunt Absolventă a Facultății de Medicină Dentară Carol Davila în 2019 și în ultimul an de specializare în Pedodonție.

Mi-am descoperit pasiunea pentru pedodonție încă din ultimii ani de facultate și atracția către această parte a stomatologiei m-a ajutat să îmi continui studiile în cadrul celor trei ani de specializare.

Am o bună comunicare cu copiii, empatizez cu ei , ceea ce mă ajută să rezolv cu succes cazuri dificile încă de la vârste fragede.

Cursuri și Congrese la care am participat:

 • Campanie de profilaxie dentară pediatrică pentru copiii din centrul „Cireșarii” din București
 • Congresul Dent4All în anii 2017, 2018 și 2019;
 • Congresul Internațional al Asociației de Stomatologie Pediatrică IAPD20 Virtual Congress, 13-17 Septembrie 2020.
 • Cursuri de prim ajutor organizate de SMURD.
Dr. Silviu Velichi

Dr. Silviu Velichi

Medic Stomatologie Generală

Sunt absolvent UMF „Carol Davila” și am ales să practic această meserie din dorința și pasiunea de a reda zâmbetele pacienților.

M-am perfecționat în tratamente endodontice, lucrări protetice pe implanturi, protetică fixă cât și protezare mobilă, toate acestea corelate cu o estetică maximă.

Ceea ce mă caracterizează este complexitatea cazurilor realizate cu succes. Dorința de a duce stomatologia la următorul nivel mă face să particip la cât mai multe cursuri și congrese deoarece, mereu va exista ceva nou de învățat.

Cursuri și Congrese la care am participat:

 • Estetică Modernă în Protetică și Restaurări.
 • Menținere, Stabilitate și Sprijinul Protezelor Mobile.
 • ABC în Endodonție.
 • Restaurarea estetică a dinților prin obturație.
Dr. Irene Chirița

Dr. Irene Chirița

Pedodonție, Stomatologie generală

Sunt absolventă a universității de Medicină Dentară Ovidius Constanța, promoția 2018. Am descoperit pasiunea de a lucra cu copiii, încă din timpul facultății. Îmi doresc să fiu atât medicul lor stomatolog cât și prietenă lor.

Mă adaptez fiecărui copil în parte și îi ofer cel mai bun tratament. Îmi doresc să îi fac să înțeleagă importantă sănătății dințișorilor încă de la prima vizită.

Am făcut voluntariat în cadrul caravanei universității Ovidius, pentru copiii din satele județului Constanța, am participat la un curs de prim ajutor cât și la alte multe cursuri care mă ajută să le ofer micuților cea mai bună variantă de tratament.

Dr. Adelina Baccela

Dr. Adelina Baccela

Medic specialist Ortodonție și Ortopedie dento-facială

Am absolvit Facultatea de Medicină Dentară UMF Carol Davila în anul 2018, iar în anul 2022 am susținut examenul de obținere a titlului de medic specialist în Ortodonție si Ortopedie dento-facială după o pregătire de 3 ani.

Lucrez permanent la dezvoltarea abilităților în domeniul ortodonției, iar pregătirea profesională continuă este demonstrată de participarea la numeroase cursuri și congrese:

 • Primul Congres Internațional al Facultății de Medicină Dentară, UMF „Carol Davila”, București, „Dent4ALL”, 2017.
 • Workshop „Interactive workshop for cone beam CT. Radiological interpretation”, Dr. Milan Uzelac, februarie 2020.
 • Cursuri „Ortodonție practică” – Brackets, arcuri și colaj „, „Diagnosticul”, „Biomecanica”, București, 2020.
 • Curs ” Dincolo de limitele ortodonției convenționale – Ancorajul scheletal și corticotomiile „, București, 2020.
 • Curs modular de Ortodonție, nivel II, Learning by Doing, Zalău și Cluj Napoca, 2021 și 2022.
Dr. Codrin Trofor

Dr. Codrin Trofor

Parodontologie, Estetică dentară, Tratamente Laser

Sunt absolvent UMF „Carol Davila”. Încă din timpul facultății am fost atras de parodontologie, specializare pe care am și urmat-o în cadrul Spitalului Clinic de Chirurgie OMF București. În cursul celor 3 ani de specializare am întâlnit un număr mare de cazuri gestionând forme severe de afectare parodontală.

Membru al „Societății de Parodontologie din România”, sunt într-un proces continuu de învățare pentru a putea fi la curent cu ultimele noutăți medicale.

Sunt pasionat de estetica dentară și de impactul pe care aceasta îl are asupra încrederii pacientului.

Cursuri și Congrese la care am participat:

 • „Curs Practic de Parodontologie ” 2021
 • CONGRESUL UNIVERSITĂȚII DE MEDICINĂ ȘI FARMACIE „CAROL DAVILA” DIN BUCUREȘTI, EDIȚIA A IX-A 2021
 • „Congress of EUROPEAN MEDICAL LASER ASSOCIATION ” 2022
 • „Compozit anterior direct de la A la Z” 2022
 • „Compozit posterior de la A la Z” 2022

Denisa Popescu

Office Manager

Denisa Popescu

Ioana Negoiță

Asistentă

Ioana Negoiță

Simona Sîrbu

Asistentă

Simona Sîrbu

Ana Mitroi

Asistentă

Ana Mitroi

Clienți Fericiți

Recomand Perfectdent din toată inima. De la simple detartaje până la lucrări complexe, ne-am simțit întodeauna tratați cu căldură și profesionalism, totul executat cu maximum de atenție și fără durere sau stres la un preț corect. Atât eu cât și cei doi copii ai mei am beneficiat de servicii de ortodonție realizate cu profesionalism și de fiecare dată copiii așteptau cu nerăbdare următoarea vizită.
Cristina Patentașu
Medic Oftalmolog, HEXAMED
Cred că orice afacere și orice relație sănătoasă se bazează pe oameni. Sunt mulți ani de când eu, soțul și copiii mei avem o relație cu Perfectdent. Așa că, am ajuns între timp să cunoaștem și oamenii din spatele afacerii. Am înțeles astfel că acolo unde există empatie, profesionalism și dorința continuă de autodepășire este un loc care mi se potrivește și pe care îl recomand!
Raluca Rădescu
Fondator Art Studio „Între Rame”
Relația mea cu „Perfectdent” a început în urmă cu 3 ani și a devenit unul dintre cele mai relaxante lucruri pe care le fac. Le-am și spus medicilor din cabinet că, de când i-am cunoscut, am ajuns să vin la stomatolog ca la cursurile de yoga. Ceea ce spune multe despre cât de multă încredere am în Andreea Corlan și Denisa Zaharia, medicii care m-au făcut să zâmbesc cu încredere. Pentru cei care încă mai au „fobie” de stomatologi, recomand din inimă câteva ședințe de „terapie dentară” la Perfectdent!
Cătălin Anchidin
Rollercoaster PR
Nu mi-am pus vreodată problema să îmi pun aparat dentar, deși nu aveam nici pe departe dinții perfecți. Echipa Perfectdent m-a convins și a fost cea mai bună decizie. În mai puțin de un an aveam rezultatul dorit, mulțumită dedicării și profesionalismului Perfectdent. Sunt disponibili și flexibili, te ghidează spre soluția cea mai bună pentru tine și se asigură că o și duci la îndeplinire. Cu siguranță cea mai bună alegere pentru cel mai frumos zâmbet.
Ecaterina Burlacu
Avocat Senior, PELI FILIP
Când Ruxandra, fetița mea s-a hotărât să mergem la ortodont, avea mari emoții și îmi punea o mulțime de întrebări. Acum mă întreabă “când mai mergem la Denisa?” Dr. Ortodont Denisa Zaharia este extraordinar de atentă, cu multă răbdare și un bun profesionist la care merg cu încredere în fiecare lună.
Ioana Ginghină
Actriță & influencer
Mă bucur foarte tare pentru că mi-am găsit medicul stomatolog în care să simt că am deplină încredere. Decizia de a-mi pune aparat dentar este una dintre cele mai bune luate în ultimul an iar vizitele la medicul meu Denisa Zaharia sunt pline de povești interesante, pentru că pe lângă un medic dedicat, este și un om frumos, prietenos și cald.
Sore
Actriță, dansatoare & cântăreață

Perfectdent @ La Măruță

Perfectdent @ Digi24

perfectdent kids

STOP CĂUTĂRII.

NOI READUCEM ZÂMBETE