Implant dentar într-o zi

Implant dentar într-o zi

În trecut, procedeul de înserare a implanturilor putea fi un proces de lungă durată, desfășurat în etape ce presupuneau grefarea osoasă. Din fericire, datorită tehnicilor și materialelor inovative, acest proces îndelungat a devenit de domeniul trecutului.

Medicii noștri specializați în implantologie și chirurgie restaurativă fac această procedură complexă posibilă rapid, cu rezultate imediate și fără a mai aștepta timpul necesar vindecării.

Am nevoie de implant dentar într-o zi?

Dacă întâmpini dificultăți în viața de zi cu zi din pricina dinților lipsă, ai nevoie de înlocuirea dintelui respectiv sau chiar de o restaurare dentară completă rapidă , trebuie să te programezi la o consultație.

Clinică Perfectdent se situează între clinicile unde poți beneficia de implant dentar într-o zi din București.

Avantaje implant dentar într-o zi

Implantul dentar într-o zi este opțiunea perfectă de tratament pentru că tu să îți recapeți zâmbetul cu o singură vizită la clinică stomatologic. În doar o zi vei putea avea o dantură perfect funcțională.

Chiar și în cazuri mai grave, unde intervenția presupune restaurarea osoasă, implantul dentar într-o zi soluționează problema reconstrucției totale a danturii. Osul maxilar poate fi refăcut prin tehnici sigure iar coroanele provizorii sunt montate a două zi.

STOP CĂUTĂRII.

NOI READUCEM ZÂMBETE

Este o procedura complicată și dureroasă?

Inserarea implanturilor dentare rapide reprezintă o intervenție chirurgicală minim invazivă. Termenul “chirurgical” nu ar trebui să stârnească stresul, întrucât pacientul este supus unei singure intervenții cu recuperare care necesită doar câteva ore.

Complexitatea implantului dentar și durabilitatea să se împotrivesc conceptului de dantură într-o zi, însă această tehnică modernă creează un confort psihologic major- pacientul pleacă acasă cu un zâmbet nou după doar o ședință.

Implantul dentar clasic se inseră în os și necesită o perioadă de vindecare de aproximativ 3-5 luni, după care este inserată coroana dentară (noul dinte). În cazul implantului dentar într-o zi, dinții lipsă vor fi înlocuiți fără a mai aștepta vindecarea timp de câteva luni. O coroană dentară provizorie se atașează de implant în momentul inserării lui.

Implant dentar într-o zi preț

Dacă te întrebi dacă implantul dentar într-o zi are un preț mai mare decât în mod obișnuit, răspunsul este nu. La același preț, pacienții noștri se vor bucură de zâmbetul lor natural, își vor relua viața socială și își vor recăpăta încrederea în sine, grație implanturilor de ultimă generație cu recuperare imediată.

Pacienți Fericiți

Recomand Perfectdent din toată inima. De la simple detartaje până la lucrări complexe, ne-am simțit întodeauna tratați cu căldură și profesionalism, totul executat cu maximum de atenție și fără durere sau stres la un preț corect. Atât eu cât și cei doi copii ai mei am beneficiat de servicii de ortodonție realizate cu profesionalism și de fiecare dată copiii așteptau cu nerăbdare următoarea vizită.
Cristina Patentașu
Medic Oftalmolog, HEXAMED
Cred că orice afacere și orice relație sănătoasă se bazează pe oameni. Sunt mulți ani de când eu, soțul și copiii mei avem o relație cu Perfectdent. Așa că, am ajuns între timp să cunoaștem și oamenii din spatele afacerii. Am înțeles astfel că acolo unde există empatie, profesionalism și dorința continuă de autodepășire este un loc care mi se potrivește și pe care îl recomand!
Raluca Rădescu
Fondator Art Studio “Între Rame”
Relația mea cu „Perfectdent” a început în urmă cu 3 ani și a devenit unul dintre cele mai relaxante lucruri pe care le fac. Le-am și spus medicilor din cabinet că, de când i-am cunoscut, am ajuns să vin la stomatolog ca la cursurile de yoga. Ceea ce spune multe despre cât de multă încredere am în Andreea Corlan și Denisa Zaharia, medicii care m-au făcut să zâmbesc cu încredere. Pentru cei care încă mai au „fobie” de stomatologi, recomand din inimă câteva ședințe de „terapie dentară” la Perfectdent!
Cătălin Anchidin
Rollercoaster PR
Nu mi-am pus vreodată problema să îmi pun aparat dentar, deși nu aveam nici pe departe dinții perfecți. Echipa Perfectdent m-a convins și a fost cea mai bună decizie. În mai puțin de un an aveam rezultatul dorit, mulțumită dedicării și profesionalismului Perfectdent. Sunt disponibili și flexibili, te ghidează spre soluția cea mai bună pentru tine și se asigură că o și duci la îndeplinire. Cu siguranță cea mai bună alegere pentru cel mai frumos zâmbet.
Ecaterina Burlacu
Avocat Senior, PELI FILIP
Când Ruxandra, fetița mea s-a hotărât să mergem la ortodont, avea mari emoții și îmi punea o mulțime de întrebări. Acum mă întreabă “când mai mergem la Denisa?” Dr. Ortodont Denisa Zaharia este extraordinar de atentă, cu multă răbdare și un bun profesionist la care merg cu încredere în fiecare lună.
Ioana Ginghină
Actriță & influencer
Mă bucur foarte tare pentru că mi-am găsit medicul stomatolog în care să simt că am deplină încredere. Decizia de a-mi pune aparat dentar este una dintre cele mai bune luate în ultimul an iar vizitele la medicul meu Denisa Zaharia sunt pline de povești interesante, pentru că pe lângă un medic dedicat, este și un om frumos, prietenos și cald.
Sore
Actriță, dansatoare & cântăreață

Perfectdent @La Măruță

Perfectdent @Digi24

perfectdent kids

STOP CĂUTĂRII.

NOI READUCEM ZÂMBETE