Oferte aparat dentar

Oferte aparat dentar

În clinica Perfectdent găsiți răspuns la orice problemă ortodontică aveți.

Fie că vorbim de copii , adolescenți sau adulți , noi avem cea mai bună soluție care să rezolve problema dumneavoastră și în fiecare lună avem foarte bune oferte la aparat dentar.

În funcție de ce variază prețul unui tratament ortodontic?

 • deseori ne întreabă pacienții de ce diferă prețul unui aparat ortodontic
 • aparatele dentare sunt doar instrumentele prin care medicul ortodont corectează anomalia dentară , astfel că la finalul tratamentului veți avea, nu doar dinți perfect aliniați, dar și o ocluzie dentară corectă (modul în care se întâlnesc dinții superiori cu cei inferiori) și echilibru la nivel de dinți, țesuturi gingivo-osoase de susținere, mușchi și articulație
 • succesul unui tratament cu aparat dentar depinde de experiența și cazuistica medicului ortodont care vă conduce tratamentul. Este foarte important procesul de diagnostic al anomaliei, de interpretare și analiză a radiografiilor, fotografiilor, a modelelor de studiu, pentru a putea elabora un plan de tratament corect.
 • prețul unui aparat dentar variază și în funcție de tehnologia aleasă, de estetica aparatului, de eficiență și confort. Aparatele dezvoltate prin tehnologie computerizată (Incognito, Invisalign) și unice pentru fiecare pacient în parte au costul mai mare, dar sunt extrem de eficiente, iar în cazul tratamentului cu aliniatori detașabili Invisalign este foarte confortabil.
 • pentru mai multe detalii legate de preț, accesați oferta aparat dentar din cadrul listei noastre de preț

Când să ne adresăm medicului ortodont în cazul copiilor?

 • începând cu vârstă de 6-7 ani este recomandat să vă programați copilul la un consult la medicul ortodont
 • dacă observați că dinții copilului nu erup în poziție corectă, erup înainte ca dintele temporar să fie exfoliat de pe arcadă sau dacă nu erup deloc
 • dacă sesizați prezența unui obicei vicios care poate să producă o dezvoltare incorectă a maxilarelor și implicit o mușcătură incorectă. (exemple de obiceiuri vicioase – respirația orală, deglutiția infantilă, sugerea degetului.etc)
 • când dinții nu sunt aliniați corect , sunt înghesuiți sau spațiați
 • pentru mai multe informații referitoare la preț, vizualizați oferte aparat dentar din lista de preț sau întrebați medical ortodont

STOP CĂUTĂRII.

NOI READUCEM ZÂMBETE

Când să ne adresăm medicului ortodont în cazul adulților?

 • Când ne dorim îmbunătățirea funcției estetice, un zâmbet armonios cu dinți perfect aliniați reprezintă un prim atribut perceput de cei din jurul nostru.
 • când avem o disfuncție masticatorie sau de ocluzie dentară (atunci când dinții superiori nu se întâlnesc corect cu cei inferiori)
 • în cadrul unui tratament mai complex, abordat multidisciplinar , aparatul ortodontic este cel care aliniază dinții corect astfel încât să creăm condiții optime pentru inserarea unor implanturi sau înainte de realizarea unor fațete sau coroane dentare
 • atunci când din motive parodontale(pierderea suportului osos și mobilitatea dentară) dinții migrează, apar spațieri dentare și aparatul dentar este cel care poate să stabilizeze tratamentul și să împiedice evoluția bolii
 • nu există limită de vârstă pentru a beneficia de tratamentul cu aparat dentar, avem și pacienți de 50-60 ani care au beneficiat cu succes de tratament ortodontic
 • dacă doriți detalii referitoare la preț, urmăriți oferte aparat dentar din cadrul listei noastre de prețuri

De ce să ne alegeți pe noi?

 • medicul specialist ortodont Denisa Zaharia are o experiență de peste 15 ani în ortodonție
 • peste 2000 de cazuri rezolvate cu succes
 • suntem specializați în toate tehnicile ortodontice și suntem certificați să utilizăm toate tipurile de aparate dentare
 • pregătirea educațională continuă și menținerea contactului cu cele mai innovative tehnici ortodontice prezentate de lectori mondiali de renume, ne ajută să vă oferim același tratament eficient că în orice altă țară dezvoltată din Europa sau SUA

Clienți Fericiți

Recomand Perfectdent din toată inima. De la simple detartaje până la lucrări complexe, ne-am simțit întodeauna tratați cu căldură și profesionalism, totul executat cu maximum de atenție și fără durere sau stres la un preț corect. Atât eu cât și cei doi copii ai mei am beneficiat de servicii de ortodonție realizate cu profesionalism și de fiecare dată copiii așteptau cu nerăbdare următoarea vizită.
Cristina Patentașu
Medic Oftalmolog, HEXAMED
Cred că orice afacere și orice relație sănătoasă se bazează pe oameni. Sunt mulți ani de când eu, soțul și copiii mei avem o relație cu Perfectdent. Așa că, am ajuns între timp să cunoaștem și oamenii din spatele afacerii. Am înțeles astfel că acolo unde există empatie, profesionalism și dorința continuă de autodepășire este un loc care mi se potrivește și pe care îl recomand!
Raluca Rădescu
Fondator Art Studio „Între Rame”
Relația mea cu „Perfectdent” a început în urmă cu 3 ani și a devenit unul dintre cele mai relaxante lucruri pe care le fac. Le-am și spus medicilor din cabinet că, de când i-am cunoscut, am ajuns să vin la stomatolog ca la cursurile de yoga. Ceea ce spune multe despre cât de multă încredere am în Andreea Corlan și Denisa Zaharia, medicii care m-au făcut să zâmbesc cu încredere. Pentru cei care încă mai au „fobie” de stomatologi, recomand din inimă câteva ședințe de „terapie dentară” la Perfectdent!
Cătălin Anchidin
Rollercoaster PR
Nu mi-am pus vreodată problema să îmi pun aparat dentar, deși nu aveam nici pe departe dinții perfecți. Echipa Perfectdent m-a convins și a fost cea mai bună decizie. În mai puțin de un an aveam rezultatul dorit, mulțumită dedicării și profesionalismului Perfectdent. Sunt disponibili și flexibili, te ghidează spre soluția cea mai bună pentru tine și se asigură că o și duci la îndeplinire. Cu siguranță cea mai bună alegere pentru cel mai frumos zâmbet.
Ecaterina Burlacu
Avocat Senior, PELI FILIP
Când Ruxandra, fetița mea s-a hotărât să mergem la ortodont, avea mari emoții și îmi punea o mulțime de întrebări. Acum mă întreabă “când mai mergem la Denisa?” Dr. Ortodont Denisa Zaharia este extraordinar de atentă, cu multă răbdare și un bun profesionist la care merg cu încredere în fiecare lună.
Ioana Ginghină
Actriță & influencer
Mă bucur foarte tare pentru că mi-am găsit medicul stomatolog în care să simt că am deplină încredere. Decizia de a-mi pune aparat dentar este una dintre cele mai bune luate în ultimul an iar vizitele la medicul meu Denisa Zaharia sunt pline de povești interesante, pentru că pe lângă un medic dedicat, este și un om frumos, prietenos și cald.
Sore
Actriță, dansatoare & cântăreață

Perfectdent @ La Măruță

Perfectdent @ Digi24

STOP CĂUTĂRII.

NOI READUCEM ZÂMBETE