Oferte implant dentar

Oferte implant dentar

Prețurile implanturilor dentare variază, dar trebuie ținut cont de faptul că cele ieftine pot cauza o serie de neplăceri din pricina calității îndoielnice.

Prețul reflectă calitatea?

Când vine vorba de prețuri, punem sănătatea pacienților noștri pe primul plan și punem la dispoziție una dintre cele mai bune oferte de preț la implanturi dentare în București.

Asigurăm oferte de implanturi dentare care variază în funcție de calitatea acestuia. De aceea, variantele ieftine de implant dentar pot avea o calitate îndoielnică și o rezistență incertă pe termen lung și nu vi le recomandăm.

Cu cât amânăm procedura, această va avea un cost mai mare!

Amânarea unei astfel de proceduri de înlocuire a dinților lipsă poate atrage complicații și prin urmare, costul procedurii va deveni mai mare.

Se recomandă plasarea unui implant la 1-2 luni după o extracție sau uneori implantul se poate plasa în aceeași ședința. Cu cât trece mai mult timp, dintîi vecini și antagoniști migrează și se produce resorbția osoasă.

Întreagă gură poate fi afectată de resorbția osoasă iar dinții adiacenți își pot schimbă poziția dacă dintele lipsă nu este înlocuit la timp. De asemenea, pierderea de masă osoasă poate destabiliza structura maxilarului iar acest lucru poate duce la un aspect de îmbătrânire.

Progresia acestor probleme poate fi oprită prin simplă înlocuire a dinților cu ajutorul unui implant ce fuzionează perfect cu osul ,pentru o adaptabilitate ideală a acestei rădăcini artificiale.

STOP CĂUTĂRII.

NOI READUCEM ZÂMBETE

Cât costă un implant dentar?

Poate ai impresia că implantul dentar se plasează în sfera tratamentelor de lux, însă, zâmbetul și confortul tău reprezintă o prioritate.

Implanturile dentare de calitate au un preț relativ mediu, dar prezintă multiple avantaje , precum rezistența garantată în timp și confortul specific dinților tăi naturali.

Implantul dentar în sine, cât și aparatură și accesoriile specifice pot fi costistoare. De asemenea, materialul de puritate înaltă, aproximativ 99%, garantează acceptarea de către organism.

Comparativ cu țările occidentale unde prețul unui implant dentar poate ajunge la 3-5000€, în România, prețurile variază foarte mult. Prețul implanturilor dentare în București variază până la 1500€.

La noi în clinică Perfectdent ai parte de unele dintre cele mai corecte oferte implant dentar din București.

Utilizăm și recomandăm implant dentar București prețuri:

  • implant dentar Implantium Dentium ( Coreea) 2600 ron
  • implant dentar Megagen (Coreea) 2600 ron
  • implant dentar Zimmer SUA 3000 ron
  • implant dentar Nobel 4300 ron
  • implant dentar Nobel conic 5800 ron ( cel mai bun din oferte implant dentar București)

Achiziționăm numai implanturi ceritificate și testate, pentru că nu ne putem permite să riscăm siguranța pacienților noștri.

Întreagă procedură durează numai 30-50 de minute, pentru că tu să te bucuri de lejeritatea de altădată la un preț avantajos.

Clienți Fericiți

Recomand Perfectdent din toată inima. De la simple detartaje până la lucrări complexe, ne-am simțit întodeauna tratați cu căldură și profesionalism, totul executat cu maximum de atenție și fără durere sau stres la un preț corect. Atât eu cât și cei doi copii ai mei am beneficiat de servicii de ortodonție realizate cu profesionalism și de fiecare dată copiii așteptau cu nerăbdare următoarea vizită.
Cristina Patentașu
Medic Oftalmolog, HEXAMED
Cred că orice afacere și orice relație sănătoasă se bazează pe oameni. Sunt mulți ani de când eu, soțul și copiii mei avem o relație cu Perfectdent. Așa că, am ajuns între timp să cunoaștem și oamenii din spatele afacerii. Am înțeles astfel că acolo unde există empatie, profesionalism și dorința continuă de autodepășire este un loc care mi se potrivește și pe care îl recomand!
Raluca Rădescu
Fondator Art Studio „Între Rame”
Relația mea cu „Perfectdent” a început în urmă cu 3 ani și a devenit unul dintre cele mai relaxante lucruri pe care le fac. Le-am și spus medicilor din cabinet că, de când i-am cunoscut, am ajuns să vin la stomatolog ca la cursurile de yoga. Ceea ce spune multe despre cât de multă încredere am în Andreea Corlan și Denisa Zaharia, medicii care m-au făcut să zâmbesc cu încredere. Pentru cei care încă mai au „fobie” de stomatologi, recomand din inimă câteva ședințe de „terapie dentară” la Perfectdent!
Cătălin Anchidin
Rollercoaster PR
Nu mi-am pus vreodată problema să îmi pun aparat dentar, deși nu aveam nici pe departe dinții perfecți. Echipa Perfectdent m-a convins și a fost cea mai bună decizie. În mai puțin de un an aveam rezultatul dorit, mulțumită dedicării și profesionalismului Perfectdent. Sunt disponibili și flexibili, te ghidează spre soluția cea mai bună pentru tine și se asigură că o și duci la îndeplinire. Cu siguranță cea mai bună alegere pentru cel mai frumos zâmbet.
Ecaterina Burlacu
Avocat Senior, PELI FILIP
Când Ruxandra, fetița mea s-a hotărât să mergem la ortodont, avea mari emoții și îmi punea o mulțime de întrebări. Acum mă întreabă “când mai mergem la Denisa?” Dr. Ortodont Denisa Zaharia este extraordinar de atentă, cu multă răbdare și un bun profesionist la care merg cu încredere în fiecare lună.
Ioana Ginghină
Actriță & influencer
Mă bucur foarte tare pentru că mi-am găsit medicul stomatolog în care să simt că am deplină încredere. Decizia de a-mi pune aparat dentar este una dintre cele mai bune luate în ultimul an iar vizitele la medicul meu Denisa Zaharia sunt pline de povești interesante, pentru că pe lângă un medic dedicat, este și un om frumos, prietenos și cald.
Sore
Actriță, dansatoare & cântăreață

Perfectdent @ La Măruță

Perfectdent @ Digi24

STOP CĂUTĂRII.

NOI READUCEM ZÂMBETE