Bd-ul Ion Mihalache 93, bl14, sc1, sector 1, Bucuresti
Pentru programari sunati la: 021 224 2401 / 0757 108 819

Proiectul Smile

Clinica dentara Perfectdent este clinica partenera in Programul SMILE, care prevede acordarea unui sprijin financiar sub forma de vouchere, pentru aplicarea de aparate ortodontice fixe, copiilor cu varsta cuprinsa intre 10 si 17 ani din Municipiul Bucuresti.

Proiectul SMILE se va derula pana la data de 31 decembrie 2020 si este initiat de Primaria Municipiului Bucuresti.

TIPURI DE VOUCHERE

VOUCHER TIP 1

Amprenta si model de studiu in valoare de 250 RON

VOUCHER1

VOUCHER TIP 2

Aparat ortodontic fix cu aplicarea acestuia in valoare de 370 RON

VOUCHER2

Bugetul maxim alocat/beneficiar este de:

  • 620 RON ce include model de studiu si aplicarea unei singure arcade (superioara sau inferioara)

  • 990 RON ce include model de studiu si aplicarea ambelor arcade (superioara si inferioara)

CONDITII DE ACORDARE

  • domiciliul stabil sau viza de resedinta in Municipiul Bucuresti obtinuta cu cel putin 6 luni inainte de obtinerea ceterii

  • varsta intre 10 si 17 ani

  • obtinerea unei adeverinte medicale eliberata de cabinetul de medicina dentara din cadrul unitatilor de invatamant scolar (cabinete stomatologice). Adeverinta trebuie sa ateste o dentitie tratata, fara carii, care poate suporta un tratament ortodontic.

CARE SUNT ETAPELE ?

1

Obtinerea unei adeverinte medicale eliberata de cabinetul de medicina dentara din cadrul unitatilor de invatamant scolar( cabinete stomatologice). Adeverinta trebuie sa ateste o dentitie tratata, fara carii, care poate suporta un tratament ortodontic.

2

Aceasta etapa consta in efectuarea unei consultatii in cadrul clinicii dentare Perfectdent de catre un medic specialist ortodont. Acesta va evalueaza, stabileste indicatia de aparat fix si planul de tratament si va elibereaza o adeverinta. Consultatia este gratuita!

3

Reprezentantul legal al copilului se va inscrie on-line, va selecta PERFECTDENT din unitatile afiliate si va incarca documentele necesare pe site-ul http://smile.assmb.ro/campanie/

Lista documentelor si cererile tip se regasesc pe site-ul http://smile.assmb.ro/ – Anexe la dosar.

Dupa completarea datelor si incarcarea documentelor, se va genera automat numarul de inregistrare in proiect, care va va fi comunicat pe adresa de e-mail mentionata in aplicatie.

4

In interval de maximum 15 zile lucratoare de la introducerea datelor si a documentelor in aplicatia “Proiect SMILE” reprezentantul legal al copilului va fi anuntat (telefonic si/sau e-mail) sa se prezinte cu dosarul la sediul A.S.S.M.B.- Directia Programe – Proiecte, din Bulevardul Ion Mihalache Nr. 11-13, sector 1

5

In termen de minim 10 zile lucratoare de la prezentarea la sediu se emite decizia de aprobare sau de respingere a dosarului in proiect.

Dupa aprobare, beneficiarul prin reprezentantul legal va semna contractul de aprobare a voucherelor.

Ulterior, va contacta PERFECTDENT pentru a stabili programarea si se va prezenta cu voucherele, cartea de identitate si cererea aprobata.

Pretul aparatelor dentare fixe este:

  • aparat dentar metalic = 2030 lei + voucherul SMILE in valoare de 370 lei/arcada

  • aparat dentar safir = 3030 lei + voucherul SMILE in valoare de 370 lei/arcada