Sistemul Implant dentar Fast & Fixed

Sistemul Implant dentar Fast & Fixed

Sistemul Implant dentar Fast & Fixed a fost brevetat de compania germană de renume internațional Bredent Medical, cu o experiență de peste 40 de ani în produse și tehnici aplicative stomatologice și este preferat de pacienți și medici din întreagă lume datorită avantajelor sale multiple.

Este un sistem de implant multiplu cu protezare imediată ce se adresează pacienților edentați (care nu mai posedă niciun dinte pe arcadă) sau care riscă pierderea lor din pricina unor afecțiuni precum boală parodontală (parodontoză în stadii avansate). Cu ajutorul implantului fast & fixed se pot evita procedurile complicate de adiție osoasă pentru persoanele cu pierderi mari osoase care își doresc dinți ficși dar nu pot apela la implantul dentar clasic.

STOP CĂUTĂRII.

NOI READUCEM ZÂMBETE

Cât dureazā tratamentul?

Perioada de tratament este redusă astfel, cu ajutorul implaturilor dentare fast&fixed, de la câteva luni, cât ar fi necesar vindecării, la doar o zi. Sistemul de implant fast&fixed elimină orice disconfort în fonație și masticație, spre deosebire de lucrările protetice clasice (proteze acrilice).

Chiar și în cazul lucrării fixe provizorii aplicate imediat după inserarea implantului, aspectul va fi unul cât se poate de natural.

Întregul aspect estetic va fi îmbunătățit, iar aspectul îmbătrânit din pricina lipsei dinților nu va mai există.

Specialiștii noștri cu experiență vastă în sisteme de reabilitare dentară completă garantează reușita unei danturi fixe și perfect estetice în doar o zi, urmând că, după 5-6 luni, lucrarea protetică provizorie să fie înlocuită cu cea definitivă (dinții finali). Aplicarea lucrării protetice definitive se va face după vindecarea și osteointegrarea implantului.

Este dureros?

Implantul dentar va fi realizat fără durere datorită tehnicilor de anestezie, pentru că tu să nu te confrunți cu disconfortul unei intervenții chirurgicale.

Beneficiază și tu de tratamentul de reabilitare totală, imediată și fixă a maxilarului edentat, sau cu atrofie osoasă, prin cea mai fiabilă și modernă metodă – implanturile fast & fixed. Rapid, fără durere și gata într-o zi pentru că pacienții noștri să poată merge acasă la finalul zilei cu un zâmbet natural și un aspect întinerit.

Pacienți Fericiți

Recomand Perfectdent din toată inima. De la simple detartaje până la lucrări complexe, ne-am simțit întodeauna tratați cu căldură și profesionalism, totul executat cu maximum de atenție și fără durere sau stres la un preț corect. Atât eu cât și cei doi copii ai mei am beneficiat de servicii de ortodonție realizate cu profesionalism și de fiecare dată copiii așteptau cu nerăbdare următoarea vizită.
Cristina Patentașu
Medic Oftalmolog, HEXAMED
Cred că orice afacere și orice relație sănătoasă se bazează pe oameni. Sunt mulți ani de când eu, soțul și copiii mei avem o relație cu Perfectdent. Așa că, am ajuns între timp să cunoaștem și oamenii din spatele afacerii. Am înțeles astfel că acolo unde există empatie, profesionalism și dorința continuă de autodepășire este un loc care mi se potrivește și pe care îl recomand!
Raluca Rădescu
Fondator Art Studio “Între Rame”
Relația mea cu „Perfectdent” a început în urmă cu 3 ani și a devenit unul dintre cele mai relaxante lucruri pe care le fac. Le-am și spus medicilor din cabinet că, de când i-am cunoscut, am ajuns să vin la stomatolog ca la cursurile de yoga. Ceea ce spune multe despre cât de multă încredere am în Andreea Corlan și Denisa Zaharia, medicii care m-au făcut să zâmbesc cu încredere. Pentru cei care încă mai au „fobie” de stomatologi, recomand din inimă câteva ședințe de „terapie dentară” la Perfectdent!
Cătălin Anchidin
Rollercoaster PR
Nu mi-am pus vreodată problema să îmi pun aparat dentar, deși nu aveam nici pe departe dinții perfecți. Echipa Perfectdent m-a convins și a fost cea mai bună decizie. În mai puțin de un an aveam rezultatul dorit, mulțumită dedicării și profesionalismului Perfectdent. Sunt disponibili și flexibili, te ghidează spre soluția cea mai bună pentru tine și se asigură că o și duci la îndeplinire. Cu siguranță cea mai bună alegere pentru cel mai frumos zâmbet.
Ecaterina Burlacu
Avocat Senior, PELI FILIP
Când Ruxandra, fetița mea s-a hotărât să mergem la ortodont, avea mari emoții și îmi punea o mulțime de întrebări. Acum mă întreabă “când mai mergem la Denisa?” Dr. Ortodont Denisa Zaharia este extraordinar de atentă, cu multă răbdare și un bun profesionist la care merg cu încredere în fiecare lună.
Ioana Ginghină
Actriță & influencer
Mă bucur foarte tare pentru că mi-am găsit medicul stomatolog în care să simt că am deplină încredere. Decizia de a-mi pune aparat dentar este una dintre cele mai bune luate în ultimul an iar vizitele la medicul meu Denisa Zaharia sunt pline de povești interesante, pentru că pe lângă un medic dedicat, este și un om frumos, prietenos și cald.
Sore
Actriță, dansatoare & cântăreață

Perfectdent @La Măruță

Perfectdent @Digi24

perfectdent kids

STOP CĂUTĂRII.

NOI READUCEM ZÂMBETE